PARTIOTOIMINTA TOISTAISEKSI TAUOLLE

Suomen Partiolaiset on 12.3.2020 ohjeistanut, että viikkotoiminta, retket ja muu partiotoiminta perutaan tai siirretään 15.4.2020 asti. LUE LISÄÄ: http://kupittaanhenrikinpojat.fi/tiedotteet/partiotoiminta-toistaiseksi-tauolle/

 

 

Tervetuloa mukaan maailman suurimpaan nuorisoliikkeeseen. Partiolaisena pääset osallistumaan viikoittaisiin kokouksiin, joissa tehdään oman ikäkauden aktiviteetteja sekä pääset mukaan purjehduksille ja retkille. Partiossa mikään ei ole mahdotonta!

Kupittaan Henrikinpojat on vuonna 1959 perustettu meripartiolippukunta. Viikkotoimintamme järjestetään Kupittaalla. Sudenpennut (7-9-vuotiaat) kokoustavat Henrikin kirkolla ja sitä vanhemmat lippukunnan kololla Vasaramäen ala-asteen kellarikerroksessa.

Lisätietoja Kupittaan Henrikinpoikien ja partion jäsenyydestä löydät Jäsenyys-sivulta. Kupittaan Henrikinpoikien ryhmät 7–15-vuotiaille on tarkoitettu pojille. Tytöille suosittelemme sisarlippukuntaamme Henrikin Tapulityttöjä, joiden kanssa järjestämme aktiivisesti yhteistä toimintaa.

Ryhmät-sivulta voit tarkistaa onko ikäryhmäsi ryhmässä vielä tilaa.  Jonotuslistalle voi ilmoittautua sähköpostitse ohjelmajohtaja Viiville.

Uudet partiolaiset ilmoittautuvat täyttämällä jäsenhakemuksen osoitteessa http://www.kupittaanhenrikinpojat.fi/jäseneksi. Lisätietoa liittymisestä saat ohjelmajohtajalta tai oman ikäkautesi ikäkausivastaavalta. Yhteystiedot löydät täältä.

Mahdollistaaksemme partiotoiminnan entistä useammalle lapselle ja nuorelle etsimme myös uusia vapaaehtoisia. Oletko esimerkiksi Turkuun opiskelemaan muuttanut partiolainen, kiinnostunut aloittamaan uuden harrastuksen tai partiolaisen aktiivinen vanhempi? Lue lisää: Aikuisena partioon.

Mitä partio maksaa?

Jäsenhakemuksen voit täyttää osoitteessa www.kupittaanhenrikinpojat.fi/jäseneksi
Jäsenhakemuksen voit täyttää osoitteessa www.kupittaanhenrikinpojat.fi/jäseneksi

Viikonlopun kestävät retket ja purjehdukset maksavat noin 30 euroa per retki/purjehdus. Retki- ja purjehdusmaksuista voi hakea tarvittaessa etukäteen vapautusta lippukunnanjohtajalta sähköpostilla taloudellisin ja sosiaalisin perustein. Retkivarusteiksi riittävät pitkälti normaalit ulkoiluvaatteet. Lisäksi tarvitaan retkeilytarvikkeita, mutta niitä voi tarvittaessa kysellä lainaan lippukunnalta tai muilta partiolaisilta.

Partion jäsenmaksu on noin 80 euroa vuodessa, mikä jakantuu lippukunnalle (Kupittaan Henrikinpojat), partiopiirille (Lounais-Suomen partiopiiri) ja Suomen Partiolaisille. Jäsenmaksusta voi tarvittaessa hakea vapautusta taloudellisin ja sosiaalisin perustein partiopiiriltä. Lisätietoja.