Partion voi aloittaa myös aikuisena. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse, eikä ilmottautuessaan sitoudu mihinkään pestiin. Mukaan voi tulla aluksi vaikka vain purjehtimaan! 

Tällä hetkellä haemme uusia aikuisia tai vaeltajia muun muassa seuraavin vapaaehtoistehtäviin. Halutessasi voimme räätälöidä sinulle kanssasi myös muun tehtävän.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä osoitteeseen pestijohtaja ät kupittaanhenrikinpojat.fi

 

Tarpojaluotsi

Tarpojien, eli 12–15-vuotiaiden partiolaisten ikäkausivastaavana toimii tarpojaluotsi. Luotsin tehtävänä on tukea samoajaikäisiä (15–18v.) venekunnanjohtajia, jotka vastaavat tarpojaryhmän viikoittaisesta toiminnasta. Luotsi on tukena erityisesti alussa ja venekunnanjohtajien vaihtuessa sekä toiminnan suunnittelussa. Luotsi on mukana järjestämässä ikäkaudelle yhteistä toimintaa ja osallistuu viikkotoimintaan tarpeen mukaan. Hänen tulee olla tietoinen ryhmien tilanteista, mutta jatkuvaa läsnäoloa ei luotsilta vaadita.

Tarpojaikäisen voi olla helpompi puhua joistain asioista aikuiselle, kuin pari vuotta vanhemmalle venekunnanjohtajalleen ja tällaisissa tilanteissa luotsi toimii tukena ja turvana. Toisinaan myös yhteydenpito tarpojien vanhempiin voi olla tarpeen hoitaa aikuisen kautta.

Tarpojaluotsin tulee olla täysi-ikäinen ja partiojohtajan peruskoulutuksen suorittanut.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä osoitteeseen pestijohtaja ät kupittaanhenrikinpojat.fi