Kalenterimyynti päättyy

Joulukuu on nyt alkanut ja partiolaisten kalenterimyyntikampanja on tulossa päätökseensä. Suurkiitokset kaikille kalentereita ja joulukortteja myynneille ja ostaneille. Olette tehneet hienoa työtä partiotoiminnan mahdollistamiseksi. Kalenterimyynnistä saadut rahat sekä kaikki myymättömät tuotteet palautetaan johtajille 2.12. alkavan viikon kokouksissa. Palauttakaa rahat kirjekuoressa, jossa lukee myyjän nimi sekä kuoressa oleva rahasumma. Muistakaa, että vähintään kymmenen kalenteria myyneet palkitaan […]

Lue lisää
Itsenäisyyspäiväkirkko 6.12.2019

”Ja me muistaen sankariaikaa, sadun tenhon tunnemme taikaa. Kun laulumme yön yli kiirii, ja kun hongat huminoi.” Joulunaika lähestyy, ja on taas aika juhlia itsenäistä Suomea. Lämpimästi siis tervetuloa Kupittaan Henrikinpoikien yhdessä Henrikinseurakunnan kanssa järjestämään itsenäisyyspäivän jumalanpalvelukseen 6.12.2019 Henrikinkirkolle.

Lue lisää
Uusin Sauva julkaistu

Uusin numero lippukuntalehti Sauvasta on julkaistu eilen joulujuhlassa. Kannessa kuva syysmatkikselta. Sähköinen lehti on luettavissa täällä, paperinen kolahtaa lähiaikoina postiluukusta.

Lue lisää
Adventtikalentereiden myynti alkaa!

Kupittaan Henrikinpojat hankkii varoja myymällä partiolaisten adventtikalentereita 15.10.-5.12.Tavoitteenamme on hankkia toimintarahaa, jonka turvin mahdollistamme erityisesti s/y Henrikan purjehdustoiminnan sekä muun partiotoiminnan.

Lue lisää
Naparetki 2019 on syksyn kohokohta

Kupittaan Henrikinpojat ja Henrikin Tapulitytöt järjestää yhteistyössä Naparetki 2019 -retken seikkailijoille, tarpojille, samoajille ja vaeltajille 4.-6.10.2019. Retki suuntautuu Sauvon Ahtelaan.

Lue lisää
Ilmoittaudu talkoisiin!

Talkoilemaan! Koulutusaluksemme Henrikan täytyy pysyä turvallisena ja toimivana koulutusympäristönä lapsille ja nuorille vielä vuosikymmenten ajan. Henrikan ylläpito onkin koko lippukunnan vastuu ja velvollisuus.  

Lue lisää
Jukka Koskelaiselle Suomen Partiolaisten sankarimerkki

Suomen Partiolaiset on myöntänyt Jukka Koskelaiselle sankarimerkin torstaina 31.5.2018. Sankarimerkki on Suomen Partiolaisten korkein merkki, joka myönnetään henkilölle, joka on osoittanut poikkeuksellista rohkeutta henkeä uhkaavassa tilanteessa. Turkulaisessa Kupittaan Henrikinpojat -lippukunnassa toimiva Koskelainen pelasti mieshenkilön hukkumiselta viime vuoden heinäkuussa Pöytyällä. 24-vuotias Koskelainen pelasti vuoden 2017 heinäkuussa Pöytyän Savojärvellä hukkumassa olleen mieshenkilön. Koskelainen kuuli kuvausretkellään kahden ihmisen, […]

Lue lisää