Kupittaan Henrikinpojat hankkii varoja myymällä partiolaisten adventtikalentereita 15.10.-5.12.Tavoitteenamme on hankkia toimintarahaa, jonka turvin mahdollistamme erityisesti s/y Henrikan purjehdustoiminnan sekä muun partiotoiminnan.

Henrikan kunnossapito vaatii rahaa ja talkootyötunteja, mutta mahdollistaa laadukkaan ja turvallisen meripartiotoiminnan jatkossakin. Tänä vuonna lippukunnan tavoitteena on myydä 1000 kalenteria. Tähän tavoitteeseen päästään, jos jokainen lippukunnan jäsen myy vähintään 5 kalenteria. Suomen partiolaisten keskimääräinen myynti on 5 kalenteria/partiolainen, joten tavoite ei ole mahdoton, mutta vaatii jokaisen lippukunnan jäsenen panoksen.

Adventtikalentereita jaetaan myytäväksi sudenpennuille ja seikkailijoille vähintään 10 kpl ja tarpojille ja samoajille 5 kpl. Lisäksi on mahdollista ottaa myytäväksi Mauri Kunnaksen joulukorttipaketteja, vaikkapa perheen joulukorteiksi. Mikäs sen kätevämpi tapa hoitaa perheen joulukorttiasiat kuin ostaa valmiita partiolaisten joulukorttipaketteja. Molempia tuotteita on mahdollista saada lisää kokouksista. Adventtikalentereita voi myydä esimeriksi tuttaville ja sukulaisille, työpaikoille tai vaikkapa ovelta ovelle. Adventtikalenterikampanja on lapselle hyvä tilaisuus oppia varainhankintataitoja. Adventtikalenterimyyjän tunnistaa partiohuivista.

Tänä vuonna kalenterin on kuvittanut lastenkirjakuvittajana tunnettu Christel Rönns.

Partiolaisten adventtikalenterimyynnillä on pitkät ja ansiokkaat perinteet: adventtikalentereita on myyty vuodesta 1947 lähtien. Kalentereiden tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Kalenterin myyntihinta on tänä vuonna 10 €, josta lippukuntamme saa 4,50 €, Lounais-Suomen partiopiiri 2,85 € ja Suomen partiolaiset 2,65 €. Kalenterin hinta on hieman noussut viime vuodesta, mutta niin on myös lippukunnille menevä osuus myyntihinnasta. Lippukunta hyötyy siis kalentereiden myynnistä nyt enemmän kuin koskaan. Joulukorttipaketin hinta on 5 €, josta lippukunta saa 2,5 €.

Lisätietoa kalenterimyynnistä antaa kalenterikettu Otto
otto.tarkka(a)gmail.com