Lähde mukaan Kupittaan Henrikinpoikien kevätretkelle Suomi 100 – Paluu tulevaisuuteen!

 

Retki järjestetään Hirvijärven laavulla, Mynämäellä.

Aikakone kiidättää osallistujat ajassa taaksepäin kokemaan historian käännekohdat uudelleen partiomaisin ottein. Luvassa on ennennäkemättömiä aktiviteetteja sekä unohtumattomia elämyksiä. Lähde mukaan kevän kovimpaan partiotapahtumaan!

Retki järjestetään seikkailijoiden, tarpojien ja samoajien osalta koko viikonlopun mittaisena 3.-5.3. Lähtö perjantaina bussikyydillä kololta klo 18. Paluu sunnuntaina klo 14-15. Tarkemmat aikataulut ja varustelista toimitetaan ilmoittautuneille! Yöpyminen kaminateltassa. Retken hinta 30€.

Sudenpentujen osalta retki on päiväretki lauantaina 4.3. Lähtö bussikyydillä lauantaina kirkolta klo 9. Paluu samana iltana n. klo 18 . Tarkemmat aikataulut ja varustelista toimitetaan ilmoittautuneille! Hinta 15€

Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksassa alla olevien linkkien kautta:

ILMOITTAUTUMINEN SUDENPENNUT  >>

ILMOITTAUTUMINEN SEIKKAILIJAT, TARPOJAT, SAMOAJAT, VAELTAJAT >>

Jos Kuksa-ilmoittautuminen aiheuttaa ongelmia, ota yhteyttä tiedotus ät kupittaanhenrikinpojat.fi tai retken johtajaan.
Viimeinen ilmoittautumispäivä 24.2.

Retken johtaja,

Eelis Vähätalo, eelis.vahatalo ät gmail.com, 0445317190

Tapahtumaan sovelletaan Kupittaan Henrikinpoikien ilmoittautumis- ja peruutusohjeita, jotka löydät kokonaisuudessaan täältä: http://kupittaanhenrikinpojat.fi/osalllistumis-ja-peruutusohjeet/

Osallistumismaksuvapautus:

  • Osallistumismaksuista voidaan myöntää vapautus hakemuksesta taloudellisin, terveydellisin tai sosiaalisin perustein. Osallistumismaksuvapautuksen tarkoituksena on turvata kaikkien mahdollisuus partioharrastukseen. Osallistumismaksuvapautus haetaan lippukunnanjohtajalta sähköpostitse (lpkj@kupittaanhenrikinpojat.fi ), joka käsittelee asian luottamuksellisesti. Osallistumismaksuvapautus on tarkoitettu lapsille.

Ilmoittautumisen peruuttaminen

  • Jos ilmoittautuminen peruutetaan ennen ilmoittautumisajan päättymistä, osallistumismaksua ei peritä.
  • Jos peruutus tulee viimeistään kolme päivää ennen tapahtuman alkua, peritään 25% osallistumismaksusta.
  • Jos peruutus tulee myöhemmin, peritään koko osallistumismaksu.
  • Jos peruutus kuitenkin johtuu sairaudesta, tapaturmasta, lähiomaisen kuolemasta tai muusta perustellusta syystä osallistumismaksua ei peritä.