Kupittaan Henrikinpojat järjestää 60-vuotisjuhlansa kunniaksi kesäleirin 1.-5.8.2019. Kesäleirille pääsevät koko ajaksi seikkailijat ja sitä vanhemmat ja sudenpennutkin pääsevät vierailemaan leirillä yhden päivän ajan 3.8. Leirillä juhlistetaan KHP:n pitkää historiaa monenlaisella kivalla ohjelmalla ja hyvien ystävien kanssa. Leiri järjestetään Ajolanrannassa, Rymättylässä (Ajolantie 109, 21140 Rymättylä). Mikäli et voi osallistua leirille koko ajaksi, voit ilmoittautua mukaan myös osaksi leiriä.

Leirillä nukutaan teltoissa, mutta leirialueella on kiinteät vessat, sauna ja laituri, joten lippukunnan veneetkin ovat paikalla.

Kesäleirillä järjestetään juhlailtanuotio

Leirille ilmoittautuminen alkaa 15.4. ja päättyy 16.6.

Lauantaina 3.8. sudenpennut pääsevät vierailemaan leirille yhden päivän ajaksi. Päivän lopuksi järjestetään juhlailtanuotio, jonne ovat tervetulleet koko lippukunta sekä vanhemmat ja huoltajat. Iltanuotio on KHP:n 60-vuotisjuhlavuoden huipentuma, jonka aikana muun muassa jaetaan KHP:n ansiomerkkejä, lauletaan ja leikitään sekä kuullaan huikeita partiotarinoita menneiltä vuosikymmeniltä.

Leirin hinta on 60 euroa. Päiväretki 15 euroa.

Ilmoittautuminen: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=27844 

Tällä hetkellä leiri kaipaa tekijöitä niin lippukunnan nykyisestä kuin vanhastakin johtajistosta. Ilmoittaudu mukaan leirinjohtaja Ville Salhströmille ville.sahlstrom@partio.fi.