Partioparaati 6.5

Partioparaati on kevään näkyvin partiotapahtuma, ja tänä vuonna partioasut valtaavat Turun keskustan kadut sunnuntaina 6.5.!

Kupittaan Henrikinpojat aloittavat paraatinsa Kupittaan Paviljongilta yhdessä Henrikin Tapulityttöjen kanssa. Kokoontuminen Paviljongilla on kello 12.00 ja lähtö kohti Tuomiokirkkoa klo 12.30.
Tänä vuonna KHP:n paraatiasuna on sininen partiopaita, tummasävyiset farkut sekä Henrika-pipo tai mikä vain punainen pipo.

Partioparaati päättyy herkkutarjoiluun Olavinpuistossa noin klo 16.00, mutta ajankohta voi riippua suurestikin marssijärjestyksestä ja paraatin etenemisestä, joten varauduttehan joustavaan aikatauluun.

Kevätjuhla 31.5.

Kupittaan Henrikinpojat kokoontuvat viettämään kevätjuhlaa 31.5. Juhlassa jaetaan kaikille ikäkausille kevään aikana suoritetut merkit sekä ansiomerkit lippukunnan kunnostautuneimmille jäsenille. Tarjolla on hauskoja aktiviteetteja ja naposteltavaa, joten varaathan pientä käteistä mukaan! Juhlapaikka- ja aikataulu varmistuu piakkoin ja ilmoitetaan erikseen sähköpostitse, mutta 31.5. iltapäivä kannattaa varata kalenteriin jo nyt!