Kupittaan Henrikinpojat hankkii varoja myymällä partiolaisten adventtikalentereita 23.10.-27.11. Tavoitteenamme on hankkia toimintarahaa, jonka turvin mahdollistamme toimintamme erityisesti s/y Henrikalla. S/y Henrikan kunnossapito vaatii rahaa ja talkootyötunteja, mutta mahdollistaa laadukkaan ja turvallisen meripartiotoiminnan jatkossakin. Adventtikalenterit ovat tärkein yksittäinen varainhankintakeinomme.

Partiolainen on adventtikalenterin paras myyjä. Adventtikalentereita jaetaan myytäväksi sudenpennuille ja seikkailijoille 10 kpl ja tarpojille ja samoajille 5 kpl. Lisäksi on mahdollista ottaa myytäväksi Mauri Kunnaksen ihana joulukorttipaketteja, vaikkapa perheen joulukorteiksi. Molempia on mahdollista saada lisää kokouksista.

Adventtikalentereita voi myydä esimeriksi tuttaville ja sukulaisille, työpaikoille tai vaikkapa ovelta ovelle. Adventtikalenterikampanja on lapselle hyvä tilaisuus oppia varainhankintataitoja. Adventtikalenterimyyjän tunnistaa partiohuivista.

Partiolaisten adventtikalenterimyynnillä on pitkät ja ansiokkaat perinteet: adventtikalentereita on myyty vuodesta 1947 lähtien. Tänä vuonna adventtikalenteri täyttää siis huikeat 70 vuotta! Kalentereiden tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Kalenterin myyntihinta on 7 €, josta lippukuntamme saa 2,90 €, partiopiiri 2,23 € ja keskusjärjestö 1,87 €. Partiolaisten adventtikalentereiden myynti ei ole tuloveron tai arvonlisäveron alaista tuloa eikä siihen tarvita rahankeräyslupaa.  Joulukorttipaketin hinta on 5 €, josta lippukunta saa 2 €.

Ohjeet:

  • Kalentereita saa lisää kokouksista.
  • Jos tiedät heti, ettet aio myydä kalentereita, palauta ne seuraavassa kokouksessa.
  • Palauta rahat kalentereiden mukana jaetussa kirjekuoressa. Kirjoita kuoren päälle myyjän nimi, otettujen ja palautettujen kalentereiden määrä sekä kuoressa olevan rahan määrä.
  • MAHDOLLISET MYYMÄTTÖMÄT KALENTERIT JA KORTIT SEKÄ RAHAT ON PALAUTETTAVA VIIMEISTÄÄN 27.-29.11. PIDETTÄVISSÄ PARTIOKOKOUKSISSA.
  • Rahat mahdollisimman pitkälti seteleinä. Tämä helpottaa kalenterivastaavien työtä merkittävästi.

Myyntipalkinnot:

  • 10 myytyä kalenteria: tonttumerkki
  • 20 myytyä kalenteria: partiolaisen ensiapulaukku
  • 50 myytyä kalenteria: hopeinen tonttumerkki
  • 100 myytyä kalenteria: kultainen tonttumerkki

Joulunodotusterveisin,

Lippukunnanjohtaja                                                Adventtikalenterivastaava, sudenpennut

Pauli Engblom                                                           Elina Sipilä
pauli.engblom@partio.fi 0400895451               sudenpennut@kupittaanhenrikinpojat.fi 050 4820768