Uudet partiolaiset ilmoittautuvat täyttämällä jäsenhakemuksen osoitteessa 

http://www.kupittaanhenrikinpojat.fi/jäseneksi. 

Jäsenhakemuksen voit täyttää osoitteessa www.kupittaanhenrikinpojat.fi/jäseneksi
Jäsenhakemuksen voit täyttää osoitteessa
www.kupittaanhenrikinpojat.fi/jäseneksi

Lisätietoja liittymisestä saat ohjelmajohtaja tai oman ikäkautesi ikäkausivastaavalta. YhteystiedotRyhmät-sivulta näet, onko ikäluokan ryhmässä tilaa.

Mahdollistaaksemme partiotoiminnan entistä useammalle lapselle ja nuorelle etsimme myös uusia vapaaehtoisia. Oletko esimerkiksi Turkuun opiskelemaan muuttanut partiolainen, kiinnostunut aloittamaan uuden harrastuksen tai partiolaisen aktiivinen vanhempi? Lue lisää: Aikuisena partioon.

Lisätietoja Kupittaan Henrikinpoikien ja partion jäsenyydestä löydät Jäsenyys-sivulta. Kupittaan Henrikinpoikien ryhmät 7–15-vuotiaille on tarkoitettu pojille. Tytöille suosittelemme sisarlippukuntaamme Henrikin Tapulityttöjä, jonka kanssa meillä on yhteistä toimintaa.

Mitä partio maksaa?

Partion jäsenmaksu on noin 80 euroa vuodessa, mikä jakantuu lippukunnalle (Kupittaan Henrikinpojat), partiopiirille (Lounais-Suomen partiopiiri) ja Suomen Partiolaisille. Jäsenmaksusta voi tarvittaessa hakea vapautusta taloudellisin ja sosiaalisin perustein partiopiiriltä. Lisätietoja.

Viikonlopun kestävät retket ja purjehdukset maksavat noin 30 euroa per retki/purjehdus. Retki- ja purjehdusmaksuista voi hakea tarvittaessa etukäteen vapautusta lippukunnanjohtajalta sähköpostilla taloudellisin ja sosiaalisin perustein. Retkivarusteiksi riittävät pitkälti normaalit ulkoiluvaatteet. Lisäksi tarvitaan retkeilytarvikkeita, mutta niitä voi tarvittaessa kysellä lainaan lippukunnalta tai muilta partiolaisilta.