Kesän purjehduskalenteri on nähtävillä lippukunnan internetsivuilla osoitteessa http://kupittaanhenrikinpojat.fi/kalenteri/ . Ilmoittautumiset purjehduksille tapahtuvat kahden sähköisen järjestelmän avulla. Iltapurjehduksille ilmoittaudutaan Google Forms -lomakkeella ja yli yön kestäville purjehduksille Kuksa-jäsenrekisterin kautta. Linkit ilmoittautumisjärjestelmiin löytyvät kalenterista kyseisten purjehdusten kohdalta. Purjehdusten hinnat ovat 30 € pe-su, 20€ yhden yön purjehdus ja matkapurjehdukset ovat 15 € vuorokausi.

Viikonloppupurjehdusten ja matkisten ilmoittautuminen >>

Kesän aikana järjestetään kolme matkapurjehdusta.

Seikkailijoiden matkis on tarkoitettu vuosina 2005 ja 2006 syntyneille sekä sitä vanhemmille jotka eivät halua pidemmälle matkapurjehdukselle.

TSR eli Tall Ships’ Race Turusta Klaipedaan on vähintään 15 vuotta kilpailun lähtöön mennessä täyttäneille.  Jos halukkaita on enemmän kuin paikkoja, valitsee aluksen päällikkö osallistujat aktiivisuuteen perustuen.

Matkapurjehdukselle Klaipedasta Turkuun voivat osallistua 2004 syntyneet ja sitä vanhemmat. Olisi hyvä, että ennen matkapurjehdukselle osallistumista olisi kokemusta ainakin yhdestä yli yön kestävästä purjehduksesta.

TSR:n ja matkapurjehduksen välissä järjestetään miehistönvaihto Klaipedassa Liettuassa. Järjestämme yhdessä muiden kilpailuun osallistuvien suomalaisten partiolippukuntien kanssa yhteiskuljetuksen Turusta linja-autolla Klaipedaan ja takaisin. Lähtö Turusta tulee olemaan 30. tai 31.7. ja kuljetuksen hinta on korkeintaan noin 60 € -luokkaa. Kuljetuksen yksityiskohdat tarkentuvat lähempänä.

LISÄÄ PURJEHDUKSISTA >>