Tarpojien kevätvaellus järjestetään pääsiäisenä 18.-21. huhtikuuta. Vaellus alkaa torstaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 14. Vaelluksen viimeiseksi illaksi liitytään mukaan seikkailijoiden kevätretkelle, jossa päästään saunomaan.

Seikkailijoiden kevätretki järjestetään pääsiäisenä 20.-21. huhtikuuta. Retki alkaa lauantaina klo 11 ja päättyy sunnuntaina klo 14. Mukaan liittyy lauantai-iltaan mennessä paikalle saapuva tarpojien kevätvaellus ja loppuretki on yhteinen tarpojien kanssa.

Kevätretki ja -vaellus järjestetään Varsinais-Suomessa, tarkempi paikka ja kuljetuskäytännöt ilmoitetaan myöhemmin. Retkellä nukutaan kaminateltoissa, mutta käytössämme on kämppä ruoanlaittoa ja saunomista varten. Vaelluksella nukutaan teltoissa tai vastaavissa majoitteissa. Jokainen kantaa mukanansa omat tarvikkeensa, joten rinkan on hyvä olla kunnollinen. Päivämatkat on suunniteltu tarpojaikäisille ja vaellus on hyvin kenen tahansa suoritettavissa. Vastaavanlaisesta reissusta voi lukea Sauvasta 1/2016.

Vaellukselle ja retkelle ilmoittaudutaan Kuksassa ja retkimaksu maksetaan Holvissa ennen vaellusta/retkeä. Ilmoittautuminen päättyy 7. huhtikuuta.

*Vaellukselle ilmoittautuminen

*Retkelle ilmoittautuminen

Luethan myös KHP:n osallistumis- ja peruutusohjeet ennen ilmoittautumista.