Iskikö teatterikärpänen? Etkö keksi sopivaa lahjaa äitienpäiväksi? Kolottaako nauruhammastasi? Haluatko tukea arvokasta meripartiotoimintaa? Meillä on naurettavan helppo ratkaisu: hanki liput meidän kautta Emma-teatterin Heideken-komediaan.

Näytös järjestetään tiistaina 28. toukokuuta klo 19. Lipun hinta 38 euroa. Paikkalippu.

Ota yhteyttä:
Tarja Vähätalo
0456317190
tarja.vahatalo ät gmail.com

Parhaat (numeroidut) paikat viedään käsistä!

#AITOTURKULAINE KESÄKOMEDIA

Turkulaisuus – katoava kansantauti? Loputon huumorin lähde, jotain pyhää ja pysyvää vai katoava kansantauti? Mitä on turkulaisuus? Kesällä 2019 aihetta tarkastellaan niin sisäpiirin, kuin ulkopaikkakuntalaistenkin silmin Emma Teatterissa. Kailon saaren vehreydessä, ulkoilmakatsomon katoksen suojissa on turvallista tutustua, samaistua tai ihan vain nauraa räkättää turkulaisten erikoisille ominaispiirteille ja kotiseuturakkaudelle.

Komedia pureutuu siihen, miksi juuri Heidekenilla syntyneet ovat aitoja turkulaisia. Kaikki alkaa siitä, kun aidon turkulaisuuden häviämisestä huolestuneet valtaavat Heidekenin ja vaativat synnytysten palauttamista legendaariseen sairaalarakennukseen. Poliisi-Pekka lähtee selvittämään talonvaltausta ja joutuu yllättävään seikkailuun, joka vie hänet matkalle turkulaisuuden ytimeen. Käy nimittäin ilmi, että Heidekenilla syntyy kaikenlaisia turkulaisia asioita, ei ainoastaan ihmisiä.

Komedian ovat kirjoittaneet Miska Kaukonen ja Satu Rasila. Kaksikko on tehnyt aiemmin yhdessä Emma Teatterissa nähdyn Hockey Night -komedian (2015). Ohjauksesta vastaa Pentti Kotkaniemi, joka on turkulaisille tuttu mm. vuonna 2018 Turun Kaupunginteatterissa nähdyn Martti Suosalon tähdittämän Parasta elämässä -monologin ohjauksesta sekä Emma Teatterissa kesällä 2017 nauretusta Fingerpori -komediasta. Näyttämöllä aito- tai wannabe-turkulaisina nähdään Teemu Aromaa, Iikka Forss, Hilma Kotkaniemi ja Tom Petäjä.