Tule mukaan syksyn huikeimmalle retkelle, Kuohu 2020:lle!

Kuohu 2020 on Kupittaan Henrikinpoikien ja Henrikin Tapulityttöjen yhdessä järjestämä syysretki, joka seikkaillaan tänä vuonna 13.-15.11. Tippsundissa. Retkelle voivat osallistua seikkailijat, tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset.

Retken teemana on Itämeri ja sen suojelu #meidänmeri-kampanjan hengessä. Retkellä on jokaiselle ikäkaudelle räätälöityä ohjelmaa. Retkellä nukutaan kamiinalämmitteisissä puolijoukkueteltoissa.

Retkelle ilmoittautuminen alkaa tänään ja päättyy 1.11. Retken hinta on 30€ (+1€ käsittelymaksu). Maksuohjeet ja leirikirje lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevista linkeistä:

Retkimaksusta on mahdollista saada vapautus sosiaalisista syistä Kupittaan Henrikinpoikien osallistumis- ja peruutusohjeiden mukaisesti olemalla yhteydessä toiseen retkenjohtajista etukäteen.

Koska Henrikin Tapulityttöjen ja Kupittaan Henrikinpoikien yhteinen syysretki Kuohu 2020 (13.-15.11.) järjestetään Tippsundissa keskellä vallitsevaa koronavirus-tilannetta, olemme kiinnittäneet erityishuomiota hygieniaan kyseisellä retkellä turvallisen toiminnan takaamiseksi ja päivittäneet ilmoittautumisohjeet.

Koronavirustoimet ja turvallisuus:

  • Retkelle osallistuvat seikkailijat, tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset. Koska aluehallintovirastot suosittelevat myös ulkoilmatapahtumien henkilömäärän rajaamista, aiemmasta tiedotuksesta poiketen Kuohu-retkelle osallistuu 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta retkeläistä. Tapahtumaan otetaan yhteensä 36 seikkailijaa ja tarpojaa. Loput 14 paikkaa on varattu johtajille (samoajat, vaeltajat ja aikuiset). Jos ehdit jo ilmoittautua retkelle, sinun pitää ilmoittautua uudestaan uuden linkin kautta!
  • Tippsundin leirikeskukseen matkustamme yhteiskuljetuksella. Koska linja-autossa turvavälien pitäminen on lähes mahdotonta, suositellaan maskien käyttöä sekä meno- että paluumatkalla.
  • Yöpyminen tapahtuu kamiinalämmitteisissä puolijoukkueteltoissa, joissa pyrimme nukkumaan väljästi.
  • Koko retken ajan huolehditaan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Hygieniasta huolehditaan erityisesti ruokaillessa! Käsiä tullaan siis pesemään aktiivisesti, ja tarpeen tullen käytetään käsidesiä.

Retkelle ei tule osallistua sairaana. Mikäli johtajalla kuitenkin todetaan selkeitä koronavirukseen viittaavia oireita retken aikana, on retkeltä poistuttava. Näin takaamme muiden retkeläisten turvallisuuden.

Seuraamme myös aktiivisesti koronavirukseen liittyvää tiedotusta, ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista retken suhteen. Retken peruuntuessa noudatamme Kupittaan Henrikinpoikien osallistumis- ja peruutusohjetta. Leirimaksu palautetaan myös lähtökohtaisesti täysmääräisenä.

 

Mikäli heräsi kysyttävää, ole yhteydessä retkenjohtajiin!

Turvallisin retkiterveisin,

Otto Tarkka otto.tarkka@gmail.com
Emilia Vienonen emilia.vienonen@partio.fi